Tar over roret i Biotec Pharmacon

Lars Viksmoen slutter i stillingen som administrerende direktør i Biotec Pharmacon ASA.

Lars Viksmoen. Foto: Lundblad Media

Svein Lien er utnevnt til ny administrerende direktør i Biotec Pharmacon, etter at Lars Viksmoen har besluttet å si opp sin stilling etter drøyt tre år i selskapet, går det frem av en melding.Lien (55) vil være operativ i sin nye stilling fra og med 15. mars 2010.Han har bakgrunn fra økonomi og finans og bringer med seg til selskapet en bred erfaring fra teknologi- og diagnostikkselskaper, senest fra stillingen som administrerende direktør i Axis-Shield plc, et diagnostikkselskap notert i London og Oslo.- Lars har gitt selskapet verdifulle bidrag. Vi beklager hans avgjørelse om å forlate organisasjonen, men respekterer hans ønske om å tre til side og la andre ta lederskap når selskapet nå går inn i en ny fase i det farmasøytiske utviklingsprogrammet, sier styreleder Svein Mathisen i Biotec Pharmacon.- Med Svein Lien har vi sikret oss en erfaren administrerende direktør med den kompetanse og profil som er nødvendig for å utnytte mulighetene i vår forretningsportefølje, legger Mathisen til.