Tar over roret i Imarex

Herman W. Michelet gikk på dagen. - Det viktigste er egentlig å fortsette som før, sier fungerende konsernsjef i Imarex Geir Olsen til HegnarOnline.

Publisert 15. mars 2010 kl. 12.20
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 00.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 221 ord
Foto: Scanpix

Mandag gikk det frem at Herman W. Michelet gir seg som konsernsjef i shippingbørsen Imarex med umiddelbar virkning.Årsaken til Michelets fratredelse skal være uenigheter om ledelse og strategi i selskapet.- Det er ikke uenighet om strategien som sådan - som går ut på å videreutvikle de fire hovedsegmentene vi har og synergiene mellom de. Det er uenighet om hvordan - innenfor den strategien - man ser på utviklingen, sier fungerende konsernsjef og finansdirektør Geir Olsen til HegnarOnline.Detaljene i uenigheten vil han ikke gå videre inn på.- Jeg tar over med umiddelbar virkning, og Michelet ble enig om fratredelsen med styret på fredag, sier Olsen.Han vil fungere som konsernsjef inntil en ny kandidat er funnet.- Vi har rekruteringsfirma på plass, som jobber med saken. De er optimistiske i forhold til å få dette på plass ganske fort - i den forstand at det er mange aktuelle kandidater der ute - etter deres vurdering, sier Olsen.Olsens viktigste oppgave nå er å sørge for at de fire segmentene viderefører den driften de har.- Det kommer ikke til å bli noen store revolusjonerende endringer i interimperioden. Det viktigste er egentlig å fortsette som før, sier han.Michelet vil ikke kommentere saken til HegnarOnline utover en kort tekstmelding:Imarex har mange fantastisk flinke medarbeidere som gjør at selskapet har mange muligheter og en meget bra fremtid, skriver han.