De beste selskapene å jobbe for

Great Place to Work har funnet frem de 25 beste selskapene å jobbe for. Pallen tapetseres av software, med Microsoft på topp.

Great Place to Work: Faksimile fra oversikten
Arbeidsliv

Great Place to Work, som har vært partner med Fortune på å finne de beste selskapene å jobbe for i USA, har laget en egen liste med de 25 beste multinasjonale selskapene å jobbe for.På topp er Microsoft fulgt av et annet software- og konsulentselskap, SAS. På 3. plass er NetApp og først på 4. plass finner vi Google.Første selskap som ikke har noe med IT å gjøre er FedEx på 5. plass.På de neste plassene følger Cisco, Marriott, McDonalds, kaffeselskapet Kimberley-Clark og SC Johnson.To av forutsetningene for å komme på listen er at selskapet har minst 40 prosent av inntektene utenfor USA og at det har mer enn 5.000 medarbeidere.Hele oversikten

Nyheter
Næringsliv