- Du kan nå så langt du bare vil

Leder i Senterungdommen, Sandra Borch, tror alt er mulig - om du bare vil.

Publisert 10. juli 2012 kl. 14.05
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 19.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 218 ord
Sandra Borch - Foto - Scanpix

Senterungdommen har vært i medias søkelys den siste tiden, etter bilder fra deres omdiskuterte bondekalender ble offentlige. Målet med kalenderen er å fremsnakke de ulike næringene på bygda.Leder Sandra Borch, er en av dem som blir å se på bildene når kalenderen slippes. Men akkurat nå er det ikke kalender-debatten som opptar Senterungdommens leder.- Saken som opptar meg mest om dagen er Høyres forslag om å tvangs-sammenslå kommuner, og deres manglende argumentasjon for å gjøre det. Jeg mener dette skal og må skje på frivillig grunnlag om det skal bli vellykket, sier Borch til HegnarKvinner.På spørsmål om noen i mediebildet fortjener ros, trekker hun frem arbeidsministeren:- Det er Hanne Bjurstrøm som stanset oljestreiken med tvungen lønnsnemd.HegnarKvinner lurer på hva Borch ville tatt tak i aller først - om hun var statsminister. Ikke så overraskende ligger fokuset på distriktene:- Jeg ville gjort det enkelere for næringslivet i distriktet å tørre å etablere seg i større omfang, sier lederen.- Hvem følger du i sosiale medier og hvorfor?- Jeg følger mange, både vanlige folk, journalister, politikere og andre samfunnsengasjerte.Det beste karrieretipset til Borch er å ha tro på seg selv.- Ha troen på deg selv, og ha troen på at du kan nå så langt som du bare vil og selv ønsker! Alt er mulig, avslutter Borch.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!