Tre grep for blomstrende kreativitet

Kreative tanker skaper nye ideer og løsninger. Slikt blir man belønnet for.

Foto: Scanpix

Kreativitet er den mest essensielle egenskapen for å kunne navigere i en stadig mer kompleks verden. Det slo 1500 ledere fast i en nyere studie gjennomført av IBM.Harvard Business Review har listet opp flere råd i jakten på økt kreativitet:Stress påvirker kreativiteten. Reduser stress, men ikke slapp for mye av.Nettstedet viser til en studie som ble gjort ved University of Washington Business i 2006. Den optimale tilstanden for å maksimere kreativiteten på jobben viser seg å være et følelsesmessig mellomnivå - Ikke overivrig, men heller ikke utslitt av stress.Videre rådes det til å komme seg ut av kontoret og inn i ukjente miljøer, samt ha mulighet til å la tankene vandre.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!