KjøpLogg inn

Disse tre slutter hos Sørholt - flere på vei

Sem og Johnsens Christoffer Askjer skal bygge et nytt Frogner-kontor. Det går hardt utover Miguel Sørholts førsterekke.

Publisert 14. aug. 2012 kl. 11.31
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 160 ord
Miguel Sørholt. Foto: Finansavisen.

Sem & Johnsen skal sette opp et nytt meglerkontor på Frogner.Daglig leder Christoffer Askjer på Vika-kontoret har gjort et kraftig fremstøt mot Privatmegleren Residence, der Miguel Sørholt styrer butikken.Kristian Fr. Bull, Linda Klokk og Erlend Sørlie har alle sagt opp jobbene sine for å begynne hos Askjer, skriver Finansavisen.I tillegg opplyser kilder til avisen at ytterligere to Sørholt-meglere skal ha signert for Askjer, som attpåtil skal ha hentet to meglere fra et annet Privatmegleren-kontor.- Privatmegleren er en stor aktør. Det er naturlig at vi rekrutterer folk derfra, men det er ingen plan om at vi skal hente folk fra nettopp Privatmegleren, sier Askjer til Finansavisen.Sørholt er bare kjent med at tre skal slutte.- De er alle erfarne meglere. Det er bra folk. Jeg har ikke mistet noen på syv og et halvt år, og dermed er alle hos oss erfarne, sier Sørholt.Finansavisen kan også fortelle at Ellen Pike har meldt overgang fra Privatmegleren Residence til DNB.Følg HegnarOnline på Facebook her!