- Sommerjobben er en rekrutteringsarena

Sommervikariatene er snart over for mange unge, men veien tilbake til bedriften kan være kort.

jobb - Foto - Scanpix
Arbeidsliv

I løpet av sommeren har 340 håpefulle hatt såkalt "summer internship" i Statoil, skriver Dagens Næringsliv.Selskapet, som ifølge en undersøkelse fra Universum er den arbeidsplassen flest studenter ønsker seg til, kunne i år velge mellom 6300 søkere.- Sommerjobben er en rekrutteringsarena for en fremtidig jobb i selskapet, bekrefter direktør for rekruttering og profilering, Tone Rognstad.Også konsulentselskapet PriceWaterHouse Coppers bruker sommermånedene som en rekrutteringsarena.- De som kommer inn de får et unikt innblikk i hav vi jobber med, men vi får jo kjennskap til knallkandidater og ikke minst leverer de kjempebra. Vi har aldri vært skuffet over innsatsen, sier leder for rekruttering i PwC, Rakel Kobbevik.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!

Nyheter
Personlig økonomi