- Sommerjobben er en rekrutteringsarena

Sommervikariatene er snart over for mange unge, men veien tilbake til bedriften kan være kort.

Publisert 10. aug. 2012 kl. 09.41
Oppdatert 16. des. 2013 klokken 20.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 109 ord
jobb - Foto - Scanpix

I løpet av sommeren har 340 håpefulle hatt såkalt "summer internship" i Statoil, skriver Dagens Næringsliv.Selskapet, som ifølge en undersøkelse fra Universum er den arbeidsplassen flest studenter ønsker seg til, kunne i år velge mellom 6300 søkere.- Sommerjobben er en rekrutteringsarena for en fremtidig jobb i selskapet, bekrefter direktør for rekruttering og profilering, Tone Rognstad.Også konsulentselskapet PriceWaterHouse Coppers bruker sommermånedene som en rekrutteringsarena.- De som kommer inn de får et unikt innblikk i hav vi jobber med, men vi får jo kjennskap til knallkandidater og ikke minst leverer de kjempebra. Vi har aldri vært skuffet over innsatsen, sier leder for rekruttering i PwC, Rakel Kobbevik.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!