- Gjør forretningsreisen til et eventyr

Dette er et av eksperttipsene som skal hindre at du stresser unødig når du legger ut på nok en jobbreise.

Reise på en sky - Foto -Scanpix
Arbeidsliv

Det kan høres luksuriøst ut å få reise mye gjennom jobben. Men det kan også innebære ekstra mye stress, ifølge eksperter CNN.com har intervjuet.At du får mindre søvn, jobber i ett sett på flyet eller toget, spiser mer usunn mat eller sliter med jet-lag. Slike negative konsekvenser kan mye reising få. I tillegg får du mindre tid i frisk luft. Dette kan bli farlig for helsa i lengden.Heldigvis har ekspertene noen råd til hvordan du kan gjøre reisetiden mindre stressende.- Planlegg på forhåndPakk enkelt. Om du er kvinne kan du holde deg til én fargekombinasjon i de dagene du skal være borte. Dette betyr at du slipper å pakke mange par sko, strømper og vesker.- Tenk på turen som et eventyrDette er et av tipsene til ekspert Carol Margolis. Men det er kanskje ikke så lett når du har reist Oslo-Stavanger-Oslo over hundre ganger? Hvis flyet er forsinket anbefaler hun å oppsøke et flyplass-SPA eller treningssenter.- PustÅ puste dypt er alltid rådet fra stress-eksperter. Kanskje ikke uten grunn?- H2OHusk å få i deg nok vann! Kaffe og alkohol gjør deg mer trøtt i lengden. Og du føler deg uopplagt når flyet lander.- Spis!Men prøv å få tak i sunn mat, for eksempel en salat eller hvitt kjøtt. Fete burgere og pizza-stykker gjør lite for energien, og over tid risikerer du fedme, høyt kolesterol og det som verre er.- Vær høflig Et litt utradisjonelt tips, men skal du sitte på et fly i mange timer er det kanskje en fordel å ikke bli uvenner med sidemannen de første ti minuttene. En positiv innstilling hindrer dessuten stress, sier eksperten.Hva er dine tips? Del gjerne i kommentarfeltet under!FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER!

Nyheter
Kultur