Psykopater tiltrekkes av disse yrkene

Psykopater tiltrekkes av jobber hvor de kan utøve makt og være med på å ta viktige beslutninger.

Kamp med sjefen - Foto - Scanpix
Arbeidsliv

I boken "The Wisdom of Psychopaths: What Saints, Spies and Serial Killers Can Teach Us About Success" ser forfatteren nærmere på hvilke yrker som tiltrekkes av psykopater.Avisen Herald Sun slår fast at muligheten er stor for at en eller flere av dine kollegaer faktisk er psykopater dersom du jobber i et advokatfirma, i et medieselskap eller på en politistasjon - eller blant prester.Psykopater tiltrekkes nemlig av jobber hvor de kan utøve makt og være med på å ta viktige beslutninger.Her finner du psykopatene:1. Toppsjef2. Advokat3. Media (TV/radio)4. Selger5. Kirurg6. Journalist7. Politi8. Prester9. Kokker10. Offentlige tjenestemenn

Nyheter
Næringsliv