Er den smarteste måten å presentere sin CV på er å koke alle erfaringer, tidligere jobber og interesser ned til en tweet på 140 tegn??Jo, de såkalte "twetsumes" er blitt utropt som den mest effektive måten å snappe drømmejobben forran nesen på alle andre, skriver buisness.dk.Men 140 tegn kan ikke romme en hel jobbsøknad.- Det er ikke på den måten man skal bruke Twitter når man skal søke jobb. Twitter har helt andre fordeler og er snarere et bra research-verktøy, altså til å samle opp det nyeste innenfor de virksomhetene man er interessert i, sier Marianne Steen som er managing partner i Marianne Steen & Co, som arbeider med rekruttering og sosiale medier.For å få drømmejobben handler det nemlig om å komme først. Her er Twitter flott, da flere og flere virksomheter legger ut ledige stillinger på sin profil, skriver Business.dk.- Man kan også følge de bedriftene man synes er interessante og begynne å gjøre seg selv synlig ved å tweete eller retweete dem, sier Marianne Steen.Hun anbefaler også å være tilstede på andre sosiale medier.- Man skal ha masse av det jeg kaller Google-juice. Hvis man bruker sitt navn i URL'en og i profiltekstene både på Twitter, LinkedIn og Facebook så gir mdet så mye juice at når noen søker på navnet ditt, så er det de profilene som ligger øverst, sier Steen.