Odd Reitans tre råd for å lykkes i business

Odd Reitan har bygd opp en personlig formue på 24,3 milliarder kroner. Her er hans råd for å lykkes i business.

Odd Reitan i Økonominyhetene
Arbeidsliv

På Kapitals liste over Norges 400 rikeste personer inntar Odd Reitan 4. plass med en formue på 24,3 milliarder kroner.Her finner du hele listen over Norges 400 rikeste personerI et intervju med dn.no forteller Reitan om sine tre viktigste råd for å lykkes i business.• Lidenskap: man må synes det man gjør er morsomt, ellers må man finne noe annet å gjøre• Stahet. Troen på det man gjør, bare kjøre på. Riktignok innenfor anstendige former. Man kan ikke la andre folk fortelle deg hva som er rett og galt hele tiden• Disiplin. Fanatisk disiplin. Vær disiplinert og gjør det du har bestemt deg for. Ikke la deg bevege ut på siden. Jeg har helt siden 1976 aldri gått fra pulten min uten at jeg var helt à jour. Jeg har ikke et papir på pulten, alt er ryddet og cleant

Nyheter
Næringsliv