Pareto-stjernen slutter - her er hans nye jobb

Fra august kan Thomas Nielsen bruke mer tid på det han liker aller best.

Thomas Nielsen. Foto: Iván Kverme/Finansavisen.
Arbeidsliv

Thomas Nielsen slutter som analytiker i Pareto for å bli forvalter i Odin, skriver Finansavisen torsdag.Ifølge avisen er Nielsen trolig analytikeren i Norge med bredest nedslagsfelt.Han har vært innom de fleste bransjer i løpet av ti år, og dekker selskaper som Atea, BWG Homes, Ekornes, Kongsberg Automotive, Kongsberg Gruppen, Norwegian, Norwegian Property, Norske Skog, Orkla, Schibsted, Tomra og Telenor.Odin Norge og NordenFra og med august skal han først og fremst skal bidra med egne analyser i Odin Norge, og etterhvert også Odin Norden.- Jeg liker å analysere selskaper, og nå kan jeg bruke enda mer tid på det. I tillegg ønsker jeg å gå enda bredere og se på nye sektorer, sier han.Nielsen påpeker overfor Finansavisen at han nok jobber litt annerledes enn mange andre analytikere.- Dette fordi jeg lager mer kommentarer og caser, og fokuserer på selskaper som vi tror er gode investeringsmuligheter. Jeg synes en del analytikere bruker for mye ressurser på å skrive mange analyser. For meg er det bortkastet tid, sier han.Les hele saken med Nielsen i dagens avis.

Nyheter
Børs