Petter A. Stordalen håndplukker ny direktør

- Vi søkte etter Norges beste hotelldirektør og fikk mange gode søkere, sier Petter A. Stordalen.

Petter Stordalen - Foto: Finansavisen
Arbeidsliv

1.mai 2014 åpner Nordic Choice Hotels et nytt hotell i Tromsø. Mens etasje på etasje har blitt oppført har det knyttet seg stor spenning til hvem som skal lede hotellet.Nå er det klart at Øyvind Alapnes blir direktøren for det hele.- Vi søkte etter Norges beste hotelldirektør og fikk mange gode søkere. Til slutt falt vårt valg på Øyvind. Vi er sikre på at Øyvind kan gjøre Clarion Hotel The Edge til et hotell i verdensklasse. Han er ung, dyktig og en høyt respektert leder, sier Petter A. Stordalen eier og styreleder i Nordic Choice Hotels som driver Clarionkjeden.Øyvind Alapnes kom inn i Nordic Choice og Clarion Collection Hotel With for to og ett halvt år siden.Han begynner i sin nye jobb løpet av september.

Nyheter
Næringsliv