Rekrutterte på Facebook - fikk 5000 visninger

Stadig flere ser mot sosiale medier når de skal profilere bedriften mot nyansatte.

Data - Foto - Scanpix
Arbeidsliv

En fersk undersøkelse viser at over halvparten av spurte næringslivsledere oppgir Facebook som sitt førstevalg ved profilering mot potensielle nyansatte, skriver DN.Wanda Widerøe annonserte gratis gjennom Facebook. Det resulterte i 5000 visninger og 22 søknader.- På under en måned var jeg gjennom alt kontorarbeid og alle intervjuer. Og - det kostet ikke en krone, sier Widerøe, redaktør i det Oikosdrevne magasinet Ren Mat.Hun har fått bekreftet at sosiale medier kan brukes som utlysningsportal.- Jeg har ansatt noen medarbeidere i mine over 30 år som redaktør, men dette har virkelig fått meg til å tenke nytt, sier hun til DN.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK

Nyheter
Personlig økonomi