Det Nyes nye redaktør, Mari Midtstigen (32), er nominert til Assessit sin årlige kåring av Årets Unge Ledere.Gjennom å måle personlige egenskaper, innhente informasjon om hvordan lederne takler dagens arbeidssituasjon, samt observere yrkesrelevante kompetanser gjennom jobbsimulering, kårer Assessit Årets Unge Ledere. Kåringen har vært utført siden 2009.Bakgrunnen for at Midtstigen er nominert, er hennes positive innsats for Egmont-magasinet i en tøff tid, forklarer direktør for HR og kommunikasjon i Egmont Hjemmet Mortensen AS, Sarah C.J. Willand.- Mari Midtstigen er først og fremst nominert på bakgrunn av den positive utviklingen til Det Nye, sier Willand og fortsetter:- Utfordringer i redaksjonen med uro og dårlig lønnsomhet er snudd til et stabilt og godt miljø, og stadig bedre økonomiske resultater. I tillegg er Mari en naturlig ledertype med et stort potensial. Hun har i en tidlig fase i sin lederkarriere blitt en god rollemodell for andre unge ledere i Egmont HM, forklarer Willand.
Som nominert til Årets Unge Ledere må Midtstigen gjennom et spekter av tester, evalueringer og simuleringer.- Det er veldig morsomt og spennende å være nominert, sier Midtstigen til HegnarKvinner.- Jeg ser på det aller mest som en mulighet til å lære og å utvikle meg som leder ved å få en pekepinn på hva jeg gjør bra, og hva jeg kan forbedre meg på.Både medarbeidere og overordnede skal evaluere Mari. Hun må også evaluere seg selv som leder.Du får mye ros for din utvikling av Det Nye. Hva er din ledelsesfilosofi?- Jeg har nok hatt mye igjen for å gi medarbeiderne mine mye tillit og ansvar. Jeg tror at det er veldig viktig å få eierskap til det man jobber med, og det får ikke folk om de bare får oppgaver tredd nedover ørene. De må tas med i utformingen av disse oppgavene selv. Så er det min jobb som leder å sette de store målene slik at vi drar i samme retning. I tillegg håper jeg jo at jeg er en slik sjef som er lett å komme og prate med dersom man trenger det.Ifølge Mari har en god leder evnen til å inspirere og motivere andre. Man må oppnå resultater og ha gjennomføringskraft, samtidig som man ser enkeltindividene.Hvem er den beste lederen du har hatt?- Det er vanskelig å bare trekke fram én, siden de har vært forskjellige typer. Av Signy Fardal i ELLE har jeg lært mye om at engasjement og lidenskap er utrolig viktig, og at det smitter. Kjersti Mo som er sjefen min i dag er en slik leder som jeg alltid kan gå til, og som forstår meg godt. I tillegg får jeg lyst til å trekke fram Eivind Eidslott som var min sjef i Dagbladet, fordi han var så kreativ og inspirerende som både journalist, person og leder.Maris erfaring er at personlighet har mer å si på lederstil enn kjønn.Hva slags lederstil har du selv?- Jeg tåler nok stress ganske godt, så jeg er som oftest løsningsorientert og blid, og det tror jeg smitter over på andre dersom vi er i en utfordrende situasjon, forklarer Mari.HR-direktør Willand kan bekrefte at Midtstigen er en inspirasjon på jobb.- Hun er flink til å se helhet, sette tydelig retning, motivere medarbeiderne sine og følge opp fortløpende, sier hun.Midtstigen har ikke tatt noen formell ledelsesutdanning. Men hun har jobbet seg opp over tid. Mari tror likevel det er mulig å utdanne seg til å bli en god leder.- Ja, det kan man helt sikkert. Det er mange områder som jeg føler meg litt uskolert på og som jeg gleder meg til å lære mer om. Jeg tror fordelen med å ha jobbet seg opp og fram er at jeg ikke bruker så mye tid på å gjøre alt formelt og etter boka, men at jeg har funnet fram til de mest effektive måtene å jobbe på som gir resultater.Når det kommer til kåringen av Årets Unge Leder er Mari mest spent på den direkte tilbakemeldingen fra de underordnede og overordnede.Hvordan skal du forberede deg til testingen?- Jeg får vel prøve å spise sunt og sove mye fram til den datoen..Nei, jeg tror egentlig ikke jeg skal forberede meg så mye, jeg får bruke sunn fornuft og bare være meg selv i de testene, da får jeg jo også mest nyttig tilbakemelding på hvordan jeg løser casene.HR-direktør Willand, håper Det Nye-redaktøren kan utvikle seg til en enda bedre leder gjennom å delta i Årets Unge Ledere:- Vi håper at prosessen rundt Årets Unge Leder vil bidra til at Mari fortsetter å utvikle seg som leder gjennom å bli bedre kjent med seg selv, men også lære fra de andre dyktige kandidatene som deltar.På spørsmål om hvorfor HR-direktøren ser Årets Unge Ledere som et relevant program for dem, svarer Willand:- At Egmont HM deltar i kåringen av Årets Unge Leder er en måte å vise at vi har fokus på, og hyller godt lederskap og dyktige unge ledere som evner å skape resultater igjennom andre. Ved å trekke frem gode rollemodeller håper vi at flere yngre ledertalenter vil tørre å hoppe på utfordringen når den byr seg.Maris mest inspirerende råd til lederspirer som vil opp og frem er som følger:- Det må jo være å jobbe hardt, og alltid yte det lille ekstra som egentlig ikke er forventet av deg. Og så hoppe i det om man får muligheten. Det å skape noe gjennom andre er utrolig givende og gøy!