- Største utfordringen er at man er redd

Kjersti Løken Stavrum mener man blir tryggere som leder med tiden.

Foto: Scanpix

Presseforbundets generalsekretær Kjersti Løken Stavrum, er intervjuet om sin lederstil, i dagens utgave av DN.På spørsmål om hva som er det vanskeligste med å være leder, svarer Stavrum følgende:- Det kan være vanskelig å holde fast ved en strategi når man er i en bransje som er i voldsom endring, slik mediebransjen lenge har vært. Noen ganger må man som leder gå tilbake på et par ting man har sagt fordi man plutselig ikke tror på det lenger selv. Samtidig skal man beholde troverdigheten og ikke tape ansikt.Stavrum, som ble leder for første gang da hun var 24 år, forklarer også hvilke utfordringer det bø på å være så ung som sjef.- Den største utfordringen er vel at man er redd for å gjøre feil og tror at man må være veldig flink til alt hele tiden. Man blir mye tryggere med tiden, forklarer hun til DN.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK