Vi blir stadig mer stressa på jobb

Forekomsten av stress på jobbe har økt, viser undersøkelse.

Stress - Foto - Scanpix

43 prosent av arbeidstagerne som har deltatt i YS-undersøkelsen, Arbeidslivsbarometeret, som blir offentliggjort denne uken, mener at stress på jobben har økt mye eller noe. 49 prosent opplevde økt press for å produsere mer på kort tid, skriver Aftenposten.Hvor lett du blir stresset, avhenger av personligheten din, sier professor på Institutt for ledelse og organisasjon ved Handelshøyskolen BI, Øyvind L. Martinsen til avisen.- Følelsesmessig stabilitet er ett av fem hovedtrekk ved menneskers personlighet. De som har lav følelsesmessig stabilitet reagerer gjerne på evalueringer og tidspress ved å bli nedstemt, bekymret og stresset, forklarer Martinsen til Aftenposten.FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK