Henter inn ny konserndirektør fra Creuna

Gaute Engbakk begynner som konserndirektør Amedia i løpet av våren.

Håndtrykk. Foto: Finansavisen.
Arbeidsliv

Gaute Engbakk (39) er ansatt som ny konserndirektør i Amedia med ansvar for digital utvikling og strategi. Engbakk kommer fra stillingen som administrerende direktør i Creuna Norge.- Gaute Engbakk vil få en nøkkelrolle i Amedia, som nå står midt i en betydelig transformasjon. Med sin tunge erfaring fra endringsprosesser og digitale utviklingsprosjekter vil han bli en ledende kraft i vår digitale reise, sier konsernsjef Are Stokstad i en kommentar.Fra 2006 til 2010 jobbet Engbakk i Accenture med ansvar for å bygge opp selskapets Information Management-satsing, før han i desember 2010 tiltrådte som toppsjef i Creuna Norge, der han jobbet med å kombinere merkevarebygging, reklame og digitale tjenester til en helhetlig vekststrategi.Engbakk er utdannet fra NTNU og London Business School.

Nyheter
Næringsliv