I et innlegg i den danske avisen Politiken, skriver Lucy Kellaway at kvinner bør smalltalke mer på jobben. Det gjør nemlig mennene, og det bringer dem tilsynelatende til tops på arbeidsplassen.Mangel på smalltalk på jobben kan være noe av det som står i veien for kvinners vei til toppen, har Kellaway observert. Hun har nemlig besøkt en rekke kontorlandskaper, og ganske riktig var det få kvinner som smalltalket om fotballkamper og gode oppskrifter.Grunnen til dette er at kvinner har fokus på å utføre jobben sin i løpet av arbeidstiden, slik at de kan dra hjem og hente barn, tror Kellaway. Men, den prioriteringen er feil, dersom man ønsker å nå toppen, slår hun fast.For å gjøre seg bemerket, og være inneforstått med hva som foregår på arbeidsplassen, bør man virkelig sette i gang med plapringen oppfordrer spaltisten.