Tøffere for nyutdannede å få jobb etter BI

- Jobbmarkedet har vært noe tøffere for nyutdannede, sier Tom Colbjørnsen.

Foto: Iván Kverme/Finansavisen.

Arbeidsmarkedet for ferske BI-økonomer er fremdeles langt unna nivået det hadde i finanskriseåret 2008, skriver DN.Handelshøyskolen BI har ifølge avisen undersøkt hvordan det gikk med studentene som ble uteksaminert I fjor, og tallene viser et stabilt arbeidsmarked som er tøffere enn for fem år siden. 84,5 prosent av bachelor- og masterstudentene var i jobb et halvt år etter eksamen, i toppåret 2008 var det samme tallet 92 prosent.- Jobbmarkedet har vært noe tøffere for nyutdannede studenter de seneste årene. Våre analyser viser likevel at 97 prosent av våre bachelorstudenter og 99 prosent av våre masterstudenter har fått jobb innen ett år, sier BI-rektor Tom Colbjørnsen, ifølge DN.