- Ja, vi er forsonet, sier Lars Ole Johansen til DN. Han er eier av Oslo Liftutleie og mest kjent for tilnavnet «Rikingen» etter en serie fra VGTV.Johansen valgte å si opp mekaniker Eirik Bakkum etter julebordet på «Stena Saga» i 2012. En krangel mellom Bakkum og en kollega utartet, og fortsatte på arbeidsplassen uken etter julebordet. Det endte til slutt med avskjedigelse av Bakkum, skriver avisen.Bakkum godtok imidlertid ikke avskjedigelsen og gikk til arbeidsrettssak. Mekanikeren vant den første runden i rettsaken og ble tilkjent 600.000 kroner. Advokaten til Oslo Liftutleie, Per Danielsen, varslet anke etter at dommen falt, men det stoppet Johansen selv.I stedet valgte Johansen å innlede forliksforhandlinger med Bakkum.- Avgjørelsen tok jeg helt på egenhånd, sier gründeren til DN.Forliket gikk ut på at Bakkum fikk jobben tilbake og dekket advokatutgiftene.- Saken kunne vært løst på en annen måte, hvis partene hadde skværet opp i en samtale etter julebordet, konstaterer Johansen. Han mener at når alt står på hodet, er det viktig at de som står oppi situasjonen er flinke til å telle til ti og tenke seg om en siste gang.Avisen lurer på om det er mulig å legge en slik konflikt bak seg.- Alt er mulig, sier Johansen og legger til at det aldri har vært noe vondt blod mellom han og Bakkum.