Her får de ansatte ta "pysjdag"

Det er bare å sende en sms med pysj og bli hjemme, sier Krohnark-sjef Heidi Krohn Olsen.

Heidi Krohn Olsen er leder for Krohnark interiør-, design- og arkitekturbyrå. Hun har 12 ansatte og en omsetning på 7,26 millioner. I et intervju med Aftenposten forteller interiør-sjefen at hun jobber mye med å skape et unikt og hyggelig miljø. Fordi de ansatte jobber hardt er det viktig å ha fokus på trivsel, mener Krohn Olsen, som forøvrig er søsteren til Anita Krohn Traaseth, leder i Innovasjon Norge.Men du vil ikke at de ansatte skal bo på kontoret, spør Aftenposten.- Nei, men vår bransje er krevende, interiørarkitektur er ett virkemiddel, man skal ikke underestimere hvordan omgivelsene påvirker oss i positiv retning. Trivsel er roten til alt godt. Og alle mine ansatte kan ta seg en pysjdag når de trenger det.Pysjdag?- Ja, den er drevet frem av eget behov. Da jeg startet opp og alt var så intenst var jeg aldri syk og kunne derfor ikke bli hjemme på grunn av det. Likevel hadde jeg dager da jeg ønsket å fri meg fra kontoret for å hente energi. Så da innførte jeg pysjdager. Jeg bryr meg ikke om hvorfor folk trenger det. Det er bare å sende en sms med pysj og bli hjemme – så er det greit, sier sjefen som også deler sine beste ledertips:- Å være ydmyk, lyttende, proaktiv og inspirerende. Ledelse utøves ikke lenger fra hjørnekontoret, men skapes i samme rom med de ansatte, sier Heidi Krohn Olsen, som også er kjent som søsteren til Anita Krohn Traaseth.