Mens mange synes det er fint med internett, fleksibilitet og hjemmekontor, holder Tone Hansen, leder av Kulturrådet og Henie Onstad Kunstsenter mer på tilstedeværelsen, skriver DN.– Jeg er ikke noe spesielt glad i hjemmekontor for min egen del, jeg jobber aller best når jeg er på kontoret. Så har jeg heller ikke sånn utsikt hjemme som jeg har her. Med Kulturrådet i tillegg blir det så klart en del arbeid med kulturrådssaker på kveldene. Men jeg synes det er viktig å ha et skille mellom privatliv og jobb. Og jeg har heller ikke spesielt tiltro til dem som skryter av at de jobber altfor mange timer, sier Hansen og fortsetter;– Enten du løfter vekter, lager middag eller møter venner tror jeg pausene er utrolig viktige for å få et annet perspektiv på de valgene du skal ta når du kommer tilbake. Selv om det er tungt å prioritere fritid noen ganger gjør det deg faktisk bare mer effektiv når du er på kontoret. Nå har ikke jeg barn selv, men det har jeg lært av mine ansatte som har barn. For det finnes jo ikke noe mer effektivt enn motiverte småbarnsforeldre. De kan få en time til å være to.