Tennisstjernen Novak Djokovic kom med kontroversielle uttalelser etter seieren i Indian Wells.  Han tok til orde for at herrespillerne bør kjempe for å ha større premiepenger enn kvinnene.Ifølge Aftenposten roser han kvinnene for å ha kjempet frem like vilkår, men mener samtidig at herrene bør slåss for det de selv mener de fortjener.- Statistikken viser at vi har mange flere tilskuere på herrekampene. Jeg mener det er en av grunnene til at vi kanskje bør få mer, sier Djokovic.- Så lenge det finnes data, statistikk og tilgjengelig informasjon som viser hvem som får mest oppmerksomhet, tilskuere, selger flest billetter og slike ting, da bør man også fordele pengene rettferdig, sier serberen.Han sier videre at han har stor respekt for kvinnelige stjerner som også må kjempe med «hormoner og slike ting».