Fra Eika til Statsministerens kontor

En av direktørene i Eika blir statssekretær ved Statsministerens kontor.

Arbeidsliv

Marianne Eikvåg Groth, næringspolitisk direktør i Eika ble i statsråd i dag utnevnt til statssekretær ved Statsministerens kontor. Hun har vært ansatt i Eika siden 2010. - Det er ikke mulig å si nei til denne muligheten. Det er et privilegium å få lov til å bidra til Statsministerens og regjeringens arbeid fremover, og jeg går til oppgaven med stor glede og ydmykhet. Samtidig er det vemodig å forlate Eika. Jeg har fått være med på noen utrolig spennende og lærerike år i Eika, og kommer til å savne gode kolleger både i Eika og i lokalbankene, sier Marianne Groth i en melding.Statssekretær Laila Bokhari gis avskjed som statssekretær for statsminister Erna Solberg. Hun og utnevnes som statssekretær for utenriksminister Børge Brende,

Nyheter
Arbeidsliv