Toppledere forsikrer seg mot Brexit

Ansatte fra EU/EØS-land risikerer å bli kastet ut av Storbritannia i kjølvannet av Brexit. Nå tilbys forsikringer til ledere.

Arbeidsliv

Mer enn to femtedeler av 800 britiske bedrifter som har ansatte fra EU/EØS-land rapporterer at disse uttrykker bekymring for sin fremtidige oppholdsstatus etter at det ble bestemt at Storbritannia skal forlateEU. American International Group, Inc. tilbyr nå trygghet for ledere i denne situasjonen, fremgår det av en pressemelding fra forsikringsgiganten.Den nye forsikringen kommer blant annet til å støtte bedriftenes styremedlemmer og ledende beslutningstakere dersom nye regulatoriske lovverk og utsendelsesprosedyrer iverksettes som følge av Brexit. Slik kan AIG støtte opp arbeidet for at disse nøkkelpersonene skal kunne fortsette å bo og arbeide i Storbritannia. - Vi mener det er viktig å jobbe med innovasjon slik at vi kan være pro-aktive når vi tilpasser våre forsikringer til en verden i stadig forandring. Dette gjelder naturligvis i dette tilfelle, der våre norske kunder i Storbritannia kan føle seg trygge på at deres nøkkelpersoner har best mulig beskyttelse i et usikkert politisk landskap. Basert på resultatene fra Chamber of Commerce-undersøkelsen er vi overbevist om at den økende bekymringen også gjelder noen av de mellom 5.000 til 7.000 nordmennene som er bosatt i London. Vi er de første som tilbyr en Brexit-utvidelse, noe som beviser vår satsning på innovasjon og rask tilpasning, sier Eli-Anne Kolberg, daglig leder for AIG i Norge, i meldingen.

brexit
Nyheter
Arbeidsliv