I seierstalen til Donald Trump var den nyvalgte presidenten uvanlig diplomatisk og nokså lavmælt i forhold til hvordan vi har hørt ham tidligere. Han har ved flere anledninger fremstått som svært autoritær og verbalt ufin og aggressiv.Flere amerikanske ledelseseksperter beskrev ifølge chef.se tidligere i høst Trump som selvsikker, intuitiv, utålmodig, risikovillig og spontan.- Donald Trumps kandidatur sier mye om ledelse og bredere samholdstrender. Mengder av folk har sett seg lei på politisk korrekthet - å være tvunget til å tenke på hva de gjør og sier - og de syntes at Trumps åpenhet er oppfriskende og øyner håp om forandring, sa Steve Tobak, ledelseskonsulent og kronikør i Fox Business och Fortune, ifølge det svenske nettstedet.Nå gjenstår det å se hvilken versjon av Trump som inntar Det hvite hus i januar neste år.