Fem effektive måter å bli rik på

Hvis du er seriøs om det å bli rik, må du fokusere på inntekt.

Det florerer av mindre verdifulle tips til hvordan du kan bli rik. Hvis du tror at du kan bli rik av å kutte ned på daglig kjøp av kaffe latte, tar du ikke bare feil, men er også dum, skriver CNBC, og viser til Grant Cardone.Cardone, som ifølge nettstedet er en svært vellykket gründer, New York Times bestselgende forfatter, og ekspert på salgstrening, mener at dersom du ikke har en god inntekt, har du heller ikke penger å spare. Hvis du er seriøs om det å bli rik, må du fokusere på inntekt.Nettstedet har ved hjelp av Cardone listet opp fem reelle tips til hvordan du kan få mer penger mellom hendene:1. Invester i deg selvVellykkede mennesker investere tid, energi og penger i å forbedre seg selv.2. Velg riktig selskapDe rike er i stand til å komme inn i det riktige selskap, hvor det er mulighet for vekst. Mange ser kun etter en jobb. Alle selskaper lever av inntekt. Få provisjon i stedet for kun fastlønn, og du vil få kontroll over hvor mye du tjener.3. Bli god på det du driver medGjennomsnittlig er ikke godt nok. Du må bli god. Hvilken som helst bransje kan være et smertefullt yrke for gjennomsnittlige og de med dårligst prestasjon, men enormt givende for de som er gode.4. Ha flere inntektskilderDu vil ikke bli rik uten flere kilder til inntekt. Start med den inntekten du har, og øk deretter. Sørg for at det er en sammenheng mellom inntektskildene.5. Spar 100 000 og investérForsøk å spare opp 100.000 dollar (845.000 kroner) - for å bevise for deg selv at du klarer å tjene penger, og samtidig beholde de.Så fort du har tjent opp pengene, kan du starte å bygge formue. Cardone foreslår eiendom hvis du er av den konservative typen.


Les også