Dette er fremtidens elite i arbeidslivet

Karakterkravene har skutt i været, søkningen har eksplodert, og studentene får jobb lenge før de er ferdige.

NTNU-studiet i kybernetikk og robotikk er brennhett, skriver DN.- De er «teknologiens poteter», de kan brukes til alt. Og nå ser vi virkelig at arbeidsgivere i en rekke bransjer har fått øynene opp for dem, sier Morten Breivik, leder på Institutt for teknisk kybernetikk ved NTNU, ifølge avisen.Automatisering og robotisering av stadig flere arbeidsoppgaver og en utvikling som går i rasende fart, fører ifølge DN til at «alle» kappes om kybernetikk- og robotikk-studentene.- Digitaliseringsbølgen skyller over oss. Vi på instituttet får stadig henvendelser fra bedrifter som vil samarbeide eller er interessert i å rekruttere studenter, forteller instituttleder Breivik til avisen.Utdannelsen kvalifiserer blant annet for jobber innen produktutvikling og forskning.