10 vanlige ord du ikke vil ha på CV-en

Linkedin har satt sammen en liste over ordene du bør unngå om du vil skille deg ut i mengden av søkere.

Nytt år innebærer at flere ledere tenker over egen karriere. Det merkes ifølge chef.se godt på Linkedin. I januar er det mange brukere som søker ny jobb, samtidig som selskapene jakter nye hoder.Ti ord er ekstra mye brukt når jobbsøkende skal beskrive seg selv. Først og fremst beskriver vi oss selv som spesialister, erfarne og kunnskapsrike, ifølge Lisa Gunnarsson, Norden-sjef i Linkedin.- Hvilke ord du bruker i CV-en din kan ha enorm betydning for hvilke yrkesmuligheter du får, sier Gunnarsson, ifølge nettstedet.Ifølge chef.se bør du unngå følgende ord, dersom du ikke ønsker å være som alle andre:

  1. Spesialist
  2. Erfaren
  3. Dyktig
  4. Lederskap
  5. Lidenskapelig
  6. Strategisk
  7. Ambisiøs
  8. Kreativ
  9. Ekspert
  10. Ansvarsfull


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også