Reisebyrå ansetter profesjonelle unnasluntrere

Reisebyrået TUI ansetter nå folk til å sitte rundt og ja, gjøre ingenting.

For de som bruker dagen til å finne måter å unngå arbeid på, har reisebyrået TUI nå en stilling som faktisk oppfordrer deg til å slappe av. TUI leter etter fire «profesjonelle unnasluntrere» til i utgangspunktet å sitte og ikke gjøre noe i det hele tatt, skriver Business Insider.Jobben går ut på å sitte på et «koselig» kontor med strandinnredning hvor du kan ha føttene i sanden. I løpet av dagen består «arbeidet» av å ignorere stress og fokusere på egen avslapning.Ønskede «kvalifikasjoner» er at kandidaten «ikke i det hele tatt kan tenke utenfor boksen». Videre skal søkeren hate ting som «produktivitet» og «tidsfrister», og elske å sitte og ligge og rett og slett slappe av.Erfaringer som å ta en liten høneblund på jobb er et stort pluss.Hovedansvaret for jobben er oppført som «ingen».Arbeidssted er Stockholm, og jobben er bare for en fast periode mellom 22. januar og 4. februar. Så, ja, dette er egentlig en betalt ferie.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også