Business Insider har ut i fra en liste med 100 karrieretips satt sammen 13 tips som du aldri eller sjelden har hørt før, gjengitt av chef.se.
 1. Ikke ta på deg for mye: Hvis du er stresset, ønsker ikke ledere og kolleger å pålegge deg mer arbeid enn nødvendig, og du risikerer å miste muligheten til å ta ansvar for nye morsomme og nyskapende prosjekter.
 2. Respekter fellesarealer: Ikke tilbered fisk i mikroen, for eksempel.
 3. Gå på after work: Bli en del av gjengen ved å bli med på en lunsj eller en drink etter jobb.
 4. Søk etter oppgaver utenfor dine vanlige arbeidsplikter: Det imponerer enda mer å levere det som ikke forventes av deg.
 5. Hjelp andre: Det lønner seg alltid. Før eller senere.
 6. Forstå dine svakheter: Vær klar over det du ikke er så god på og bli bedre ved å få hjelp fra andre.
 7. Hjelp sjefen din: Spør hva som er sjefens største problem og fiks det.
 8. Vær takknemlig: Ikke la følelsen av at du fortjener noe (høyere lønn, en ny tjeneste eller mer ansvar) ta over, men fortsett med å jobbe hardt og være takknemlig for hva du får for det.
 9. Ikke bare strev oppover: Å endre karriere sidelengs og få nye erfaringer, tar deg ofte lengre - raskere.
 10. Lær av kollegaer: Sjekk ut hvem av dine kolleger som mestrer den ferdigheten du savner best. Se, spør, og lær.
 11. Vis andre at du setter pris på dem: Å se på telefonen mens du snakker med noen reduserer samtalekvaliteten og gir inntrykk av at du har noe viktigere som venter.
 12. Hold kontakten med gamle kolleger: Kontakt med de som har forlatt selskapet er ofte mer verdifullt enn de du har på jobb.
 13. Skap flyt: Prøv å finne ut hvordan du kan bidra i en prosess eller et prosjekt for at arbeidet skal flyte så smidig som mulig.