Tidligere DNB-topp blir partner i Analytika

Hans Petter Madsen blir både partner og daglig leder for Analytika.

Hans Petter Madsen starter som partner og daglig leder for konsulentselskapet Analytika AS, fremgår det av en melding onsdag. Madsen har blant annet erfaring som CEO i DNB Forsikring, i tillegg har han hatt sentrale lederposisjoner i HELP Forsikring og SpareBank 1 Forsikring. Analytika AS ble etablert for bare to år siden, og leverer konsulenttjenester samt investerer i start-ups, enten hver for seg eller i kombinasjon. Selskapet står blant annet bak forsikringsselskapet Tribe, fundingplattformen DealFlow og helseappen Fort Frisk.- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer. Analytika har investert i en rekke oppstartvirksomheter, spesielt innenfor FinTech-området. Jeg tror at min erfaring fra både ledelse av selskaper og det å bygge opp virksomheter fra bunnen av vil være veldig nyttige bidrag, sier Madsen.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker