Fikk nok av mannlige lederkandidater

- Jeg ble så lei av rekrutteringsbyråenes unnskyldninger for at de ikke fant noen kvinner, jeg visste jo at de var der, sier Anna Stenberg.

Arbeidsliv

Det var da Anna Stenberg var direktør i mediekonsernet MTG og Kinnevik-gruppen, at hun selv så behovet for en annen form for rekruttering, skriver DN.- Jeg ble så lei av rekrutteringsbyråenes unnskyldninger for at de ikke fant noen kvinner, jeg visste jo at de var der, sier Stenberg, utdannet ved Handelshøyskolen i Stockholm, til avisen.Hun er nå gründer og styreleder i Women Executive Search, et rekrutteringsbyrå som har spesialisert seg på å finne kvinnelige ledere.Selskapet omsetter ifølge DN for over 20 millioner svenske kroner og har siden starten for syv år siden vært involvert i rekrutteringen av over 700 ledere. 75 prosent, det vil si 525, av disse er kvinner. 40 prosent av de 700 har utenlandsk bakgrunn.

leder
lederskap
kvinner
karriere
Nyheter
Arbeidsliv