Sikre tegn på at du bør bytte jobb

På tide med et jobbskifte?

Forbes har listet flere tegn på at det er på tide å bytte jobb, her gjengitt av chef.se.Om du har en konstant déjà vu-følelse, kan det ifølge chef.se være på tide med et jobbskifte. Det vil si, når du ser en oppgave langt frem i tid og du ser at det ikke er noe du ikke alt har gjort en millioner ganger tidligere.Et annet tegn er at du slutter å utvikle deg. Uansett hva du gjør, sitter du fast i din nåværende posisjon, og derfor er også større lønnsøkninger langt utenfor rekkevidde.Et tredje tegn er at du kjenner bedriften så godt at andre kommer til deg for hjelp, men du får fortsatt ingen innflytelse, skriver nettstedet.For deg som har vært i samme jobb i lang tid, er det kanskje ingen leder som kan mer enn deg, og du har dermed ingen å se opp til eller lære av.Et siste sikkert tegn er ifølge nettstedet på at det er på tide med en ny utfordring, er at du har angst for søndag fordi bare tanken på å måtte gå på jobb mandag gir ubehag, og du blir oftere syk eller føler deg fysisk sliten etter halv arbeidsuke.