«I forbindelse med signeringen av Eidur Gudjohnsen inviteres mediene til vår trening 11.30 på Aker Stadion», skriver Molde i pressemeldingen.Allerede forrige helg bekreftet manager Ole Gunnar Solskjær at de var i samtaler om en avtale. Den islandske fotballveteranen ankom Molde torsdag.Tilsa Gudjohnsen at han skulle gjennom forskjellige medisinske tester.– Jeg tror jeg skal gjøre noe allerede i kveld, og så mer i morgen. Jeg vet ikke helt hva, men det blir å møte apparatet og gjøre noen tester. Forhåpentligvis er jeg klar for trening fredag, sa han.Til SpaniaHan regner med å være med Molde-troppen når den reiser til Spania for å gjøre de siste forberedelsene til europaligakampen mot Sevilla neste uke.– Hvis alt går som planlagt, så ja.Veteranen håper å kunne bidra positivt for Molde.– Mine ambisjoner er å spille så godt jeg kan og hjelpe laget med det jeg kan bidra med. Forhåpentligvis kan vi spille om seriemesterskapet, sa han til Romsdals Budstikke.Stor karriereVeteranen har en strålende karriere bak seg og har vært utenlandsproff i 15 år. På toppen av karrieren var han stjerne først i Chelsea (2000-06) og Barcelona (2006-09). Han har spilt også i Nederland, Frankrike, Hellas, Belgia og Kina.Det skal være håpet om å komme med i Islands EM-tropp som ligger bak hans ønske om spill i norsk eliteserie. Gudjohnsen har vært uten klubb siden avtalen med kinesiske Shijazhuang Ever Bright gikk ut i fjor høst. (©NTB)