- Jeg nyter bare å være der jeg er. Jeg nyter livet, og hvis ikke annet, så har alt det som er skjedd sørget for at barna og jeg er kommet enda tetter på hverandre. Jeg trodde ikke det var mulig, men det er vi. Vi er på et godt sted, sier Alexandra ifølge Avisen.dk.Grevinnen har ikke gjort noe spesielt for å få det nære forholdet til barna Nicolai og Felix, men hun har vært opptatt av å være ærlig.- Nei, ikke utover å være ærlig overfor hverandre, være der for dem, støtte dem og backe dem opp. Jeg har alltid sagt at det er en god foreldreting å gi slipp langsomt. Det er ikke alltid så lett. Og jeg kan godt se at de er på god vei, så det gjør meg glad. Jeg er en stolt mor, sier hun.Både prins Nicolai og prins Felix har i mange år hatt Martin Jørgensen som en bonus-far, etter at Alexandra og prins Joachim ble skilt. Men det er altså slutt nå.