Britiske Philippa «Pippa» Middleton er påmeldt Birkebeinnerrennet 2016, skriver. Det drøyt fem mil lange rennet over fjellet fra Rena til Lillehammer er Norges mest tradisjonsrike, og ble i fjor vunnet av verdensmester Therese Johaug.– Det er kjempegøy at hun velger å komme hit til oss, sier informasjonsansvarlig Randi Bolstad i Birken til avisen.Pippa er påmeldt i , kvinner mellom 30 og 34 år. Tidligere har hun gått Vasaloppet i Sverige – Birkens argeste konkurrent.– Per nå er det omtrent 9000 påmeldte til Birkebeinerrennet. Vi har tradisjonelt vært størst med tanke på hovedarrangement, mens Vasaloppet har vært større om man regner med alle sidearrangement, forteller Bolstad.I år jobber rennet spesielt med å få opp andelen kvinner, og andelen yngre. Sånn sett passer den britiske prinsesse-søsteren godt inn.– Hun går rett inn i vår målgruppe!