I dagens utgave av Dagbladet, gir datingcoachen tips til hva som kan sikre deg en god date - og hva som er dårlige forslag når du skal foreslå den første daten.
En bra date:Konklusjon:Andre dårlige ideer er:Konklusjon:
- Gjør det så enkelt som mulig. Ta en kaffe eller et glass vin. Dersom man frykter pinlig stillhet, kan det være en god løsning og invitere til en aktivitet, for eksempel en gåtur. Det fungerer også bra å spille biljard. Da blir det mer fokus på tingene rundt. En kombinasjon med tur og en kaffe kan også være bra.  Inviterer du på noe enkelt er det også mye større sannsynlighet for at den andre stiller opp, ford det er en mindre investering for motparten.En dårlig date derimot, er når du legger opp til en voldsom middag eller en reise. Det legger altfor mye press på den andre parten, mener Kjellsby. Og da kan det hende man ender med å avlyse.- Kino: Muligheten for å snakke sammen er liten.- Med dine venner: Det oppfattes ikke som en date av motparten.- Trening eller bading: Folk kan være sjenerte, og det å vise mye hud på et tidlig stadium kan være ubehagelig. Den største feilen du gjør, er å gjøre daten din ukomfortabel.