På Sør- og Østlandet har de siste dagene vært preget av sol og behagelige temperaturer. Slik vil det stort sett fortsette fram til skjærtorsdag.– Vi får et værskifte på torsdag. Da skyer det noe mer til, og så blir det etter hvert litt regn. Det blir også en mer sørlig vindretning, sier statsmeteorolog Nina Larsgård ved Meteorologisk institutt til .Uka starter bra også i Nordland, men det blir noen byger i Vesterålen.– I Troms og kyststrøkene i Finnmark blir det enkelte snøbyger. På kysten av Øst-Finnmark blir det litt mer vind, opp mot nordvestlig kuling av og til. På Finnmarksvidda blir det ganske rolig og pent vær, sier Larsgård.På Vestlandet er det imidlertid ikke ventet mye påskesol.– Mandag blir det ganske skyet og perioder med regn, og snø over 300-500 meter helt opp til Trøndelag, sier statsmeteorologen.