Sint vær stanget ned hotellvinduer - igjen

For andre gang i år har en vær hatt et ublidt møte med vinduene på Panorama Hotell på Sotra. Mandag ble fire vinduer knust før den uønskede gjesten ble jaget bort.

Mandag morgen gikk en vær løs på fire av de store fasadevinduene på hotellet, ifølge Vestnytt.– Da jeg kom på jobb, sa resepsjonisten at vi hadde fått en ny vær på besøk. Jeg gikk for å se, og da sto væren helt rolig. Men så gikk han plutselig løs på vinduene, forteller kokk Erik Strimp til avisa.Episoden mandag morgen er andre gang en aggressiv vær har gått til angrep på hotellet. Forrige gang stanget væren seg gjennom et vindu og inn i resepsjonen.– Jeg aner ikke hvorfor de er så opphengt i hotellet vårt. Men jeg regner med at de ser speilbildet sitt i glassveggene og tror det er en rival som de må ta opp kampen med, sier salg- og markedsansvarlig på hotellet Eli-Marie Tøgard Fosse.Første gang hotellet ble utsatt for hærverk fra en firbeint ble dyret fanget og avlivet. Mandagens vandal er fortsatt på frifot. (©NTB)


Les også