- Håper magi vil omgjøre Brexit-resultatet

Men JK Rowling må nok innse at slaget er tapt.

Harry Potter-forfatter JK Rowling har vært en tydelig stemme i Brexit-debatten, som tilhenger av "Remain"-bevegelsen.Det var derfor ingen god nyhet som møtte den verdenskjente forfatteren da hun våknet i dag morges. På Twitter skrev en skuffet Rowling følgende beskjed til sine følgere: "I don't think I ever wanted magic more".Senere postet hun også følgende tweet: "Scotland will seek independence now. Cameron's legacy will be breaking up two unions. Neither needed to happen."Den berømte supermodellen Alexa Chung postet et knust hjerte på sin Twitter-profil, og komikeren James Corden skrev: "I can't get my head around what's happening in Britain. I'm so sorry to the youth of Britain. I fear you've been let down today x"

jk rowling
harry potter
brexit
Nyheter