Islendingene drømmer om England

Islands kaptein Aron Gunnarsson mener en åttedelsfinale mot England vil være en drøm som går i oppfyllelse. Men først må Østerrike stoppes.

Etter å ha spilt 1-1 mot Portugal og Ungarn vil Island med seier over Østerrike ta seg videre til cupspillet i landets første sluttspill noensinne.Et uavgjortresultat kan også holde for islendingene, som er desperate etter å forlenge EM-eventyret i Frankrike.Fantastisk– Dette har vært en fantastisk opplevelse. Vi har kjempet hardt for å komme dit vi er i dag, sa Gunnarsson på den siste pressekonferansen før møtet med Østerrike.– Men bare å delta er ikke nok for oss. Vi vil gå videre, og jeg tror alle i troppen ønsker å bli her i noen uker til, påpekte kapteinen.Cardiff-midtbanespilleren innrømmer at en åttedelsfinale mot England, som vil være en realitet dersom Island blir nummer to i gruppe F, er en ekstra gulrot.– Jeg tror det er en drøm for enhver islending. Som et land har vi alltid sett opp til England i et cupspill. Jeg tror Premier League er den mest sette ligaen på Island, og å møte dem i en åttedelsfinale vil være ekstra stort.

fotball-em
fotball
island
Nyheter