Cantona er kongen - Zlatan vil bli Gud

Manchester United-legenden Eric Cantona har gitt Zlatan Ibrahimovic beskjed om at det kun er én konge i Manchester.

Zlatan Ibrahimovic - Foto: AP

Zlatan svarer Cantona at han ikke skal bli konge, men Gud.Det skriver TV 2  og Aftonbladet  , som siterer FIFA.Cantona, kalt «King Eric» av United-fansen, var klar i talen da Ibrahimovic nylig ble presentert som ny United-spiller.– Du har bestemt deg for United, og det er det beste valget du noen gang har gjort. Men én siste ting: Det kan bare finnes én konge i Manchester. Du kan bli prins om du vil, sa Cantona.Nå har Zlatan, som ikke er kjent for å ha problemer med selvtilliten, svart Cantona på «kaxigt» vis, skriver Aftonbladet.– Jeg har alltid beundret Cantona, og jeg hørte det han sa. Men han burde vite at jeg ikke skal bli konge i Manchester. Jeg skal bli Gud i Manchester, sa svensken. (©NTB)

zlatan ibrahimovic
eric cantona
manchester united
Nyheter