Selger kunst for over 100 mill.

Hollywood-stjernen Johnny Depp kvitter seg med millionkunst. 

Johnny Depp Foto: AP

Den kjente Hollywood-skuespilleren Johnny Depp har solgt to kunstverk av Jean-Michel Basquiat på auksjon, skriver Di.se.Det dyreste kunstverket, som var malt direkte på en dør, gikk for nærmere 58 millioner kroner.De siste 25 årene har Johnny Depp samlet på malerier av Jean-Michel Basquiat og har til slutt kommet opp i en samling på åtte verker, men for en måneds tid siden bestemte han seg for å selge hele samlingen gjennom auksjonshuset Christie's.Årsaken skal være ar Depp akkurat nå befinner seg midt i det som regnes å bli en veldig dyr skilsmisse med skuespillerinnen Amber Heard, ifølge Vanity Fair. Paret giftet seg i fjor, men skal skilles nå.

johnny depp
amber heard
skilsmisse
jean-michel basquiat
Nyheter