Søsken om dj-millionær: - Han har ikke forandret seg

Izabelle Nordfjell/TT

Til tross for kjempesuksess og millioninntekter, skal Kyrre Gørvell-Dahll - bedre kjent som Kygo, ha føttene godt plantet på jorda, melder hans søsken.

Nylig ble Kyrre Gørvell-Dahll, bedre kjent som Kygo, hedret med den nyopprettede eksportprisen - et samarbeid mellom Spellemannsprisen og organisasjonen Music Norway, skriver Se og Hør. LES OGSÅ: Kygo bladde opp 10,7 mill. for drømmebolig Med seg på prisutdelingen hadde 24-åringen søsknene Jenny, Sondre og Johanne, som fortalte magasinet at broren har føttene godt plantet på jorda til tross for internasjonal suksess. - Han har ikke forandret seg i det hele tatt. Han er fremdeles verdens beste bror, og veldig flink til å ta seg av lillebroren sin, fortalte Johanne til Se og Hør.LES OGSÅ: Har tjent 100 mill.På spørsmål om hvordan de ville beskrive broren svarte de:- Han er snill, ydmyk, omsorgsfull og kreativ. Samt litt distré. - Det var umulig å snakke med ham da han holdt på med musikken, sier søsknene til magasinet.


Les også