Bjørn fikk skyss med søppelbil

En bjørn i New Mexico fikk nylig ufrivillig skyss på taket av en søppelbil. Kjøreturen kom på over åtte kilometer før dyret kom seg av bilen og opp i et tre.

Foto: Scanpix

Sjåføren hadde hentet søppel da han hørte et skrik og innså at det var en bjørn på taket. Da hadde den vært med fram til der parkvesenet har et skogbrannhelikopter stående, sier talskvinne Julie Anne Overton for nasjonalparken Santa Fe.Helikopterets mekaniker Evan Welsch, som tok bilde av bjørnen, sier at om lag 30 skogs- og nasjonalparkarbeidere kom til stedet for å se på det spesielle skuet. Sjåføren ble anbefalt å rygge mot et tre, sånn at bjørnen fikk en rømningsvei. Bjørnen klamret seg til treet og ble der i en time eller to, før den omsider klatret ned og løp unna. (©NTB)

bjørn
usa
Nyheter