Bookmakerne tror på Rosenborg

Klaff i morgen gir mange millioner på konto.

Et sent bortemål i Wien gjør at bookmakerne nå anser Rosenborg som favoritter mot Austria Wien i kampen om å komme seg til Europa Leagues gruppespill.1-2-tapet der nede betyr at en 1-0-seier på Lerkendal torsdag kveld holder for Kåre Ingebrigtsens gutter.Betsson-eide Betsafe tilbyr nå 1,74 i odds på Rosenborg-avansement, og 2,00 i odds på østerriksk fremgang. Unibet tilbyr hhv. 1,73 og 2,07 ganger pengene.Rosenborg-seier i kampen (uavhengig av avansement) gir 1,52 og 1,53 i hhv. Betsafe og Unibet. Uavgjort gir hhv. 4,45 og 4,00, borteseier hhv. 5.75 og 6,00.22 millioner for å deltaDet er mange millioner i potten for Rosenborg i morgendagens kamp. Bare deltakelse i gruppespillet utløser en basisutbetaling på 2,4 millioner euro fra UEFA (ca. 22 millioner kroner ifølge dagens kurser).I tillegg følger 360.000 euro per seier i gruppespillet, mens uavgjort gir 120.000 euro (mer om UEFAs utbetalinger her).Minimum tre fotballfester i Trondheim til høsten kan også gi godt med publikum på kampene, særlig hvis Rosenborg skulle havne i gruppe med et lag som Manchester United.- Seriegullet er sikret, så dette blir årets kamp for Rosenborg. De har levert mange magiske midtukekamper på Lerkendal tidligere, men Austria Wien er selvfølgelig ingen enkel motstander, sier Stian Skandsen i Betsafe i en kommentar.