Ronaldo kobles til kjent fitnessmodell

Fotballesset Cristiano Ronaldo skal ha falt for Cassandre Davis.

Tidligere i sommer ble den verdenskjente fotballstjernen Cristiano Ronaldo koblet til den italienske glamourmodellen, Elisa De Panicis.Det ble aldri bekreftet av Ronaldo selv og nå er det derimot en ny kvinne som omtales som fotballproffens nye mystiske flørt, ifølge Side2.Nettstedet skriver at kvinnen det dreier seg om er den amerikanske fitnessmodellen Cassandre Davis.De to er blitt sett sammen ved flere anledninger mens Ronaldo nylig var på ferie i Miami og flere medier spekulerer i om de to har noe på gang.Side2 skriver at i tillegg til å jobbe som modell har hun en mastergrad i forretningsfag fra University of Florida og Cassandre har blant annet jobbet innenfor markedsføring.Davis som går under "Casi Davis" på sosiale medier, har blant annet over 673.000 følgere på Instagram. 

Nyheter