Ibrahimovic berget United-seier

Manchester United stanget og stanget mot ukrainske Zorja, men til slutt fikk «de røde djevlene» nettsus. Zlatan Ibrahimovic ble matchvinner da United vant 1-0 i europaligaens gruppe A.

– Jeg forventer mye mer enn dette av laget, men en seier er alltid bra for selvtilliten. Dette var ingen enkel kamp, men vi vant. Det er det som gjelder for oss, sa spissveteranen etter kampslutt, ifølge BBC.Ifølge Opta har Ibrahimovic nå scoret for sju forskjellige klubber i europeiske turneringer.Torsdagens Zlatan-scoring kom etter 69 minutters spill. Et innlegg fra høyre gikk først i kneet til innbytter Wayne Rooney, ballen spratt deretter skrått mot mål, og fra kloss headet svenske Ibrahimovic så ballen inn i nettmaskene i duell med en Zorja-forsvarer.Dermed fikk United en liten opptur etter 0-1-tapet borte mot Feyenoord sist. Alt annet enn en seier mot ukrainerne ville ha blitt sett på som en skuffelse for Manchester-laget, som virkelig måtte slite for poengene på Old Trafford. United har tre poeng etter to kamper i gruppe A. Fenerbahçe, som slo Feyenoord 1-0 hjemme i Tyrkia, topper med fire poeng.– Det var en vanskelig kamp. Zorja var godt organisert og hadde mange spillere bak ballen. Hadde vi scoret tidlig, ville vi fått en annen kamp. Men det klarte vi ikke, sa United-manager José Mourinho.United tar imot Fenerbahçe i sin neste kamp i europaligaen. Zorja reiser samtidig til Nederland for å møte Feyenoord. Kampene spilles 20. oktober. (©NTB)

zlatan ibrahimovic
manchester united
josé mourinho
Nyheter